مجله خبری 22 شرقی
اخبار داخلی

آغاز فروش فوری و بدون قرعه کشی وانت نیسان

آغاز فروش فوری و بدون قرعه کشی وانت نیسان

آغاز فروش فوری و بدون قرعه کشی وانت نیسان | کیفیت ضعیف موتور | استفاده از متریال ضعیف در وانت نیسان

طرح جدید فروش فوری و بدون قرعه کشی وانت نیسان بنزینی ، دوگانه سوز و پادرا ویژه تیرماه ۱۴۰۱ از هفته آینده آغاز خواهد شد.

آغاز طرح در ساعت ۹ صبح روز شنبه ۱۴۰۱/۰۴/۲۵ می باشد پایان طرح بهنگام زمان تکمیل ظرفیت است موعد تحویل ۳۰ روز است

داستان تولید وانت پادرا از سال‌های بسیار دور و به عنوان وانت جایگزین برای یکی از قدیمی‌ترین محصولات صنعت خودرو تاریخ جهان، یعنی زامیاد ۲۴ (نیسان جونیور/Z24) یا همان نیسان آبی خودمان باز می‌گردد.

وانتی که در سال‌های ابتدایی پس از انقلاب به عنوان یکی از محصولات قدیمی برند ژاپنی نیسان به ایران راه یافت و در کمال ناباوری همچنان بر خط تولید قرار دارد.

زامیاد (از زیرمجموعه‌های تجاری‌ساز سایپا) بسیار تلاش داشت تا در گذر زمان، وانت Z24 را با محصولات جدیدتری نظیر شوکا و سپس پادرا، به طور کامل جایگزین کند.

این مهم به دلیل افزایش چشمگیر قیمت نهایی محصول جدید هرگز ممکن نشد. اما این شرکت حالا محصول دیگری را روانه بازار کرده است که با نام پادرا پلاس شناخته می‌شود.

این محصول هم نمی‌تواند جایگزین مناسبی برای Z24 باشد اما با توجه به نیاز بازار مدرن امروزی و قرارگیری در بازه قیمتی کمتر از وانت‌های مونتاژی چینی، پادرا پلاس می‌تواند گزینه مناسبی برای برخی از وظایف باربری سبک در کشور باشد.

پادرا پلاس در حقیقت نسخه به روز شده همان پادرا سابق است که در اصل بر خلاف زامیاد ۲۴، ساخته خود شرکت زامیاد نیست.

مطالعه بیشتر  شایعه تعطیلی سامانه یکپارچه تا چه حد صحت دارد؟

این وانت جدید مدل لیون (Lion/لیان) شرکت فودِی (Foday) چین است که با میزان داخلی‌سازی ۷۰ درصد روانه بازار کشور شده است.

از آنجایی که استانداردهای ۸۵ گانه جدید صنعت خودروسای کشور راه را برای ادامه تولید Z24 سخت کرده بود، زامیاد تصمیم به تولید محصول جدیدی گرفت که جایگزین خودرویی به نام Z24 شود.

اولین تلاش شوکا و دومین تلاش پادرا نام گرفت که هر دو خودرو به دلیل داشتن آپشن‌های رفاهی بیشتر و البته قیمت نهایی بسیار بالاتر، به هیچ عنوان مورد پذیرش بازار و قشر نیازمند یک وانت ارزان قیمت باری قرار نگرفت.

هر دو خودرو به شکست بزرگی برای زامیاد و گروه خودروسازی سایپا بدل شدند، اما در عین حال ارائه محصول جدید از این کلاس برای یک شرکت خودروسازی غیر قابل اجتناب است.

در نتیجه پادرا پلاس را باید سومین تلاش نوین زامیاد در این زمینه به حساب آورد که در عین حال بسیار بعید است از سوی همان قشر کم توان مورد استقبال قرار گیرد.

با وجود داشتن آپشن‌های رفاهی و قیمتی به مراتب بالاتر از شوکا و پادرا، پادرا پلاس همچنان از پیشرانه تماما بومی‌سازی شده و بسیار قدیمی با کد شناسایی Z24 از ساخته‌های قدیم نیسان ژاپن و سپس مگاموتور ایران، بهره می‌گیرد که پیش‌تر در تمامی محصولات قدیمی سایپا، از پاترول گرفته تا وانت زامیاد (Z24) به کار گرفته شده بود.

حتی شوکا و پادرا نیز به همین پیشرانه در کنار گیربکس دنده دستی پنج سرعت مجهز بودند.

پیشرانه‌ای که در گذر زمان تنها بر سطح داخلی‌سازی آن افزوده و به سیستم سوخت رسانی انژکتوری مجهز شده اما هیچ توان فنی درخور توجهی را شاهد نبود.

مطالعه بیشتر  ورود خودروهای دپو شده به بازار
خودرو قیمت (تومان) رنگ
نیسان بنزینی آپشنال (رادیال) ۳۲۳٫۸۰۰٫۰۰۰ آبی
نیسان دوگانه‌سوز آپشنال (رادیال) ۳۶۴٫۸۰۰٫۰۰۰
پادرا ۳۶۵٫۰۰۰٫۰۰۰ سفید
اولین امتیاز را شما ثبت کنید !

مطالب مرتبط

طرح واقعی کردن تقاضا و عدالت در توزیع خودرو

سجاد ناجی

افزایش قیمت خودروها برای خروج خودروسازان از زیان

سجاد ناجی

مرحله جدید فروش محصول زامیاد

سجاد ناجی

نظر دهید.